Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 56    0

Raluca Turcan, anunt important despre viitorul PNL

raluca turcan3
Presedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca viitoarea Conventie Nationala a partidului ar trebui organizata in lunile mai-iunie 'daca ar fi sa facem lucrurile temeinic', scrie Agerpres.


"Eu cred ca viitoarea Conventie ar trebui sa fie o Conventie care sa mobilizeze membri de partid, sa-i atraga la luarea deciziilor, exact cum am facut in organizatia Sibiu. Sa fie o Conventie in care acolo unde s-a gresit, a fost neimplicare, lipsa de viziune, sa pot sa corectezi, o Conventie care sa-ti aduca un plus de legitimitate pentru cei care vor fi in fruntea partidului si care sa se realizeze temeinic si fara presiune uriasa de timp. Evident ca trebuie sa incheiem procesul alegeri interne intr-un timp real, dar una e sa faci lucrurile serios si temeinic si una e sa pui batista pe tambal, sa pui repede o conducere, in varf", a afirmat Raluca Turcan la Gandul live, intrebata despre momentul organizarii Conventiei Nationale a PNL.
Intrebata cand ar putea avea loc Conventia Nationala a PNL, ea a spus: "Din punctul meu de vedere, daca ar fi sa facem lucrurile temeinic, undeva in lunile mai-iunie ".


"Evident, aceasta nu este o decizie pe care noi am luat-o, inca. Duminica voi consulta presedintii de organizatii, vom vedea cum se raporteaza fiecare si cum isi evalueaza propria activitate politica, urmand ca in Biroul Permanent National, biroul nostru de conducere, sa stabilim exact calendarul desfasurarii Conventiei pentru finalizarea alegerilor", a afirmat Turcan.

Citeste si...

26 Ianuarie 2017
 1307    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu