Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 43    0

Bulgarul Dimitrov, in premiera in semifinalele Australian Open

dimitrov
Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, numarul 15 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera sa in semifinalele Openului Australiei, dupa ce s-a impus in trei seturi, 6-3, 6-2, 6-4, in fata in fata belgianului David Goffin (locul 11 ATP), miercuri la Melbourne, obtinand a zecea sa victorie consecutiva de la debutul acestui sezon. 
In varsta de 25 ani, Dimitrov il va avea ca adversar in penultimul act al competitiei pe castigatorul intalnirii dintre spaniolul Rafael Nadal (nr. 9) si canadianul Milos Raonic, favoritul numarul 3, care se vor infrunta tot in cursul zilei de miercuri. 
Jucatorul bulgar, considerat o mare speranta a tenisului mondial in urma cu cativa ani, cand era supranumit "Baby Fed", pentru stilul sau de joc asemanator cu cel al elvetianului Roger Federer, confirma inceputul foarte bun de sezon, dupa ce la inceputul acestei luni a reusit sa castige turneul de la Brisbane, unde a invins trei jucatori din top 10, austriacul Dominic Thiem, canadianul Milos Raonic si japonezul Kei Nishikori. 
Grigor Dimitrov a mai atins o singura data in cariera sa semifinalele unui turneu de Mare Slem, la editia 2014 a turneului de la Wimbledon. 
In cealalta semifinala a Openului Australiei urmeaza sa se intalneasca elvetienii Stan Wawrinka si Roger Federer, care si-au asigurat prezenta in penultimul act in urma meciurilor disputate marti. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu