Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Chapecoense va fi desemnata castigatoarea trofeului Copa Sudamericana

echipa brazilia2
Chapecoense va fi desemnata castigatoarea trofeului Copa Sudamericana. Formatia braziliana si-a pierdut o parte din jucatori in accidentul aviatic petrecut, in noaptea de luni spre marti, in apropriere de Medellin.
"CONMEBOL ne-a anuntat ca Chapecoense va fi declarata campioana in Copa Sudamericana. Clubul va primi si premiul de 6,9 milioane euro pentru trofeu. Nu stiu daca va exista o ceremonie de inmanare a trofeului", a declarat pentru presa braziliana Ivan Tazzo, presedintele celor de la Chapecoense.
Avionul in care se afla si echipa braziliana de prima liga Chapecoense s-a prabusit in cursul noptii de luni spre marti, la 30 de kilometri de orasul columbian Medellin. Bilantul a fost de 71 de morti si sase supravietuitori, dintre care trei fotbalisti: Alan Ruschel, Neto si Follmann. Alti 19 jucatori si oameni din staff-ul echipei si-au pierdut viata.
Prima mansa a finalei turneului Copa Sudamericana, a doua competitie intercluburi din America de Sud dupa Copa Libertadores, era programata miercuri, 30 noiembrie. In seara respectiva, aproximativ 45.000 de fani au umplut stadionul pe care ar fi trebuit sa se dispute meciul dintre Atletico Nacional si Chapecoense.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu