Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 37    0

Maria Sarapova a revenit pe terenul de tenis

sarapova
Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, fost numar 1 mondial si castigatoare a cinci titluri de Mare Slem, a revenit pe teren in cadrul unui eveniment caritabil desfasurat in Las Vegas, pentru prima data dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium in timpul Openului Australiei, noteaza ESPN.
Rusoaica in varsta de 29 de ani a participat la World Team Tennis Smash Hits, la Caesar's Palace, eveniment organizat de Fundatia Elton John impotriva HIV/SIDA.
Sarapova a jucat doua meciuri de dublu. In prima partida a facut pereche cu americanca Taylor Johnson (16 ani) si a pierdut confruntarea cu dublul Martina Navratilova/Liezel Huber. Ulterior, Sarapova a jucat alaturi de legenda americana John McEnroe impotriva dublului Martina Navratilova/Andy Roddick.
"A fost o ocazie importanta pentru ea (n.r- Taylor Johnson) si pentru mine. Nu am mai fost pe teren de mult timp, dar m-am simtit bine si am ras mult", a declarat Sarapova.
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Mariei Sarapova de la 2 ani la 15 luni, iar sportiva din Rusia va putea reveni in competitie pe 26 aprilie 2017. Meldoniumul este o substanta care a fost inclusa de Agentia Mondiala Antidoping pe lista medicamentelor interzise la inceputul anului 2016, iar de atunci peste 150 de sportivi, in special din Rusia, au fost testati pozitiv.

Citeste si...

6 Octombrie 2016
 1192    0
5 Octombrie 2016
 1069    0
3 Octombrie 2016
 1052    0
3 Octombrie 2016
 1823    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu