Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 21    0

Cardul de sanatate, blocat din nou

card sanatate
Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil, luni, incepand cu ora 10.00 din cauza unor "probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului", a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
"Astazi, 10.10.2016, incepand cu ora 10:00, sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului. Pana la anuntul remedierii problemelor aparute, confirmarea semnarii prin cardul de sanatate a serviciilor medicale / prescrierii retetelor / eliberarii medicamentelor vor putea fi efectuate in modul offline", se arata intr-o informare postata, luni, pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Institutia mai anunta ca serviciile operate in acest interval vor trebui incarcate in PIAS in maxim 3 zile lucratoare calculate de la ora zero a zilei urmatoare datei prestarii serviciului, conform prevederilor legale in vigoare.
Nu este prima data cand sistemul informatic al cardului de sanatate nu functioneaza.
La inceputul lunii august, sistemul a fost nefunctional in urma unei pene de curent, problema fiind atunci semnalate la nivelul Capitalei, dar si in alte regiuni.

Citeste si...

10 Octombrie 2016
 1291    0
10 Octombrie 2016
 1147    0
10 Octombrie 2016
 1431    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu