Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 69    0

Duminici distractive pentru copii, cu teatru de papusi, la IULIUS MALL

TEATRU DE PAPUSI
Vacanta mare, cea mai indragita de elevi, se va incheia in curand, insa distractia la Iulius Mall Timisoara continua. Din acest week-end, copiii au program asigurat la Iulius Mall: teatru de papusi, in fiecare zi de duminica.
Marionetele vor prinde viata si isi vor istorisi intamplarile de la ora 12.00, in food court-ul Almondo. Iar vestea buna este ca intalnirile preferate ale celor mici cu lumea fascinanta a povestilor vor avea loc pana in luna decembrie inclusiv.
Reprezentatiile vor debuta pe 11 septembrie 2016, cu piesa „Verde Imparat”. Pe 18 septembrie, prichindeii vor avea ocazia sa afle „Cum s-a cumintit Ionica”, pentru ca o saptamana mai tarziu, sa se delecteze cu „Elefantelul curios”. In duminicile din luna octombrie sunt programate unele dintre cele mai indragite istorisiri: „Scufita rosie”, „Hansel si Gretel”, „Capra cu trei iezi”, „Cenusareasa” si „Dumbrava minunata”.
In noiembrie, copiii sunt invitati sa intre in atmosfera de basm descrisa in piese precum: „Fata Babei si Fata Mosului”, „Muzicantii din Bremen”, „Motanul Incaltat” si „Praslea cel Voinic si Merele de Aur”.
In ultima luna din an, duminicile sunt rezervate pentru reprezentatiile: „Padurea Fermecata”, „Vistiernicul cel Avar” si „Cei Trei Purcelusi”. 

Citeste si...

6 Septembrie 2016
 1427    0
5 Septembrie 2016
 1218    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu