Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 44    0

Afla ce iti rezerva astrele astazi

horoscop zilnic
BERBEC - Nu dispuneti de suficienta energie, dar doriti sa le dovediti rudelor ca va puteti descurca singur cu toate treburile casnice. Va impuneti si faceti planuri ireprosabile.

 


TAUR - Va bucurati de avantaje sentimentale deosebite, dar sunteti fortat de circumstante sa renuntati la o intalnire. Eforturile pot sa va submineze starea de sanatate.

 


GEMENI - Candid si foarte optimist, este posibil sa incheiati o relatie sentimentala foarte frumoasa, deoarece sunteti constient ca nu veti mai dispune de suficient timp.

 

RAC - Inca visati la calatorii lungi si faceti cu nonsalanta excese alimentare care va submineaza starea de sanatate. Lipsa unei posibilitati de schimbare rapida va irita. Cheltuieli!

 


LEU - Nu va mai mirati ca cei din familie va invidiaza pentru ca este evident ca situatia dv. financiara exceptionala le sare in ochi tuturor! Excesiv de erotic si de cuceritor.

 


FECIOARA - Incercati in zadar cu pragmatismul dv. deosebit sa creati o atmosfera placuta in familie. Pana si rudele dv. apropiate comenteaza si incearca sa va avertizeze.

 


BALANTA - Amabil si vesel, deveniti spre seara din ce in ce mai deprimat. De vina este o relatie amoroasa care incepe sa cam scartaie din pricina deplasarilor partenerului.

 

SCORPION - Sunteti foarte admirat si cautat, iar succesele sentimentale nu pot fi contestate nici macar de adversari. Prietenii exceptionale, dar nimic nu tine vesnic.

 


SAGETATOR - Nu dati suficienta atentie relatiilor sentimentale, pentru ca si castigurile financiare se inmultesc si sunteti obligat sa faceti acte peste acte pentru o noua activitate.

 


CAPRICORN - Nu va bazati pe relatiile sau interventiile prietenilor, pentru ca veti fi dezamagit de rezultate! Este de preferat sa nu faceti publice succesele dv., pentru a nu avea surprize!

 

VARSATOR - Amanati orice intalnire, chiar si cu persoanele cu care nu v-ati mai vazut de ani de zile, in momentul in care sunteti nevoit sa dezvoltati o alta relatie promitatoare.

 


PESTI - Relatiile cu strainatatea va poarta in continuare noroc. Castigurile dv. si ale partenerului devin brusc atat de mari, incat sunteti tentat, din pacate, sa va relaxati total.

Citeste si...

2 Septembrie 2016
 1331    0
1 Septembrie 2016
 1252    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu