Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 48    0

TRAGIC! Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat decesul

cutremur china
Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat, vineri, decesul, in urma cutremurelor, micutul fiind gasit, joi seara, sub daramaturi, in timp ce mama lui, gasita mai devreme, a fost operata intr-un spital din Rieti, declara preotul Bogdan Gheorghica.

CUTREMURUL din Italia.  Preotul Bogdan Gheorghica de la Parohia Ortodoxa "Sfantul Proroc Elisei" din Fermo a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca micutul de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat decesul, in urma cutremurelor din centrul Italiei.
Copilul a fost gasit mort, joi seara, sub daramaturi, in Amatrice, la aproape 48 de ore de la primul cutremur.
Potrivit sursei citate, mama copilului, ranita in urma cutremurului, a fost gasita dupa circa sapte ore.
"Copilul era sub ruine din noaptea de marti spre miercuri. Mama lui a fost gasita dupa circa sapte ore, ranita. Ne-a spus ca in cele sapte ore cat a stat sub ruine nu a auzit eventuale strigate ale copilului ei, care in momentul cutremurului se afla in camera sa", a spus preotul Bogdan Gheorghica.
Potrivit acestuia, mama copilului a fost operata intr-un spital din Rieti si starea ei este stabila.
Intrebat despre tatal copilului, preotul a afirmat ca deocamdata nu exista informatii despre acesta.
CUTREMURUL din Italia.  Vineri, al saselea roman care si-a pierdut viata in cutremurul din Italia a fost confirmat de Ministerul Afacerilor Externe.
Totodata, MAE a informat ca medicii curanti au comunicat Ambasadei Romaniei la Roma ca starea celor 5 raniti este momentan stabila, viata nefiindu-le pusa in pericol.
De asemenea, continua demersurile pentru identificarea altor 17 cetateni romani dati disparuti. Verificarile in acest sens se efectueaza in permanenta coordonare cu autoritatile italiene competente.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu