Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 64    0

Clubul ACS Poli Timisoara va avea un nou presedinte

acs poli2
Clubul de fotbal ACS Poli Timisoara va avea un nou presedinte, locul actualului oficial, Ioan Miculas, urmand sa fie luat de actualul city-manager al municipiului, Sorin Dragoi. 
''Am convenit impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu, la propunerea mea, si cu agrementul UPT, Viorel Serban, sa-l desemnam ca presedinte la ACS Poli pe Sorin Dragoi. Nu este nimic hotarat pe proceduri, este o intelegere. Domnul Miculas este un om foarte important si a dovedit loialitate pentru club si are toata sustinerea mea in Consiliul director, dar presedinte va fi Sorin Dragoi'', a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, primarul Nicolae Robu. 
Pentru a nu intra in conflicte de incompatibilitate, edilul a anuntat ca, probabil, Dragoi se va autosuspenda temporar din functia de city-manager. 
''Legea nu interzice cumularea functiei de city-manager cu cea de presedinte la Poli, dar nu vrem noi sa le cumulam, ca sa evitam orice speculatii. Vom urma procedurile'', a spus Nicolae Robu. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu