Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 42    0

CUTREMUR la Steaua. Iata de ce au intrat in panica milioanele de fani ai Stelei

Decizia asta ar schimba TOTAL viitorul Stelei! Suporterii au intrat in panica si asteapta lamuriri din partea oficialilor clubului.
"Nu ma mai intereseaza nici Steaua, vreau doar sa merg o zi acasa sa-mi vad sotia, copiii si mama", a spus Gigi Becali in fata instantei la ultima infatisare. Clipele grele prin care trece patronul ar putea conduce la o hotarare istorica. Vinderea Stelei, o varianta pe care a refuzat insistent s-o considere o posibilitate in ultimii ani, a devenit subiect major de dezbatere pentru suporteri.
Evaluata de Becali la 100 de milioane de euro, Steaua e cel mai important brand din fotbalul romanesc. Emblema Cupei Campionilor, pe care generatia de aur 86 o cere data jos de pe autocarul echipei dupa scandalul cu managerul huligan, e actul european care o trece pe Steaua in randul cluburilor de legenda ale continentului. Chiar daca a avut propuneri din zona Golfului sau de la oligarhii rusi, Becali a refuzat de fiecare data faza discutiilor concrete. Negocierile de la palat s-au transformat in cine ale prieteniei, iar Steaua a ramas a lui: "Nu voi vinde niciodata echipa. Niciodata! Va ramane in familia mea din generatie in generatie, niciodata nu o voi da nimanui!"
Acum, Becali se vede pus in fata unei alegeri istorice. Inchis pentru 3 ani, patronul si-a rescris lista de prioritati. Realitatea ultimei perioade in Ghencea arata ca influenta lui Becali s-a redus tot mai mult. Managerul huligan si Reghecampf au luat ultimele decizii importante in club: Steaua a cheltuit un milion de euro pe transferul lui Varela, Wesley a fost refuzat, in timp ce Tatu continua sa primeasca minute importante in teren, in ciuda faptului ca nu e remarcabil decat in statisticile managerului.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu