Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 45    0

Accident cumplit intre Timisoara si Jimbolia

smurd21
Accident de circulatie, vineri seara, pe drumul care leaga Timisoara de Jimbolia. Soferul unei autoutilitare a fost la un pas de moarte dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. Barbatul a scapat ca prin minune.
Soferul, un barbat in varsta de 36 ani, circula dinspre Carpinis spre Timisoara. La un moment dat, in apropiere de Beregsau Mare, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent cu masina de un cap de pod. Impactul a fost extrem de puternic, iar autoutilitara s-a dat peste cap si s-a facut zob. Cel de la volan a reusit sa iasa pe picioarele lui din masina distrusa si, desi a suferit mai multe lovituri, a refuzat transportul la spital.
Viata insa, spun medicii, nu ii este pusa in pericol. Politistii timiseni s-au deplasat de urgenta la fata locului si au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei soferului. Tocmai pentru asta i-au aplicat acestuia o amenda in valoare de 500 de lei pentru neatentie in conducere.

Citeste si...

6 Iulie 2016
 1480    0
30 Iunie 2016
 1417    0
29 Iunie 2016
 1370    0
29 Iunie 2016
 1536    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu