Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 41    0

Azi in Timisoara, maine in toata tara! - pe ce se pariaza masiv la finala Euro 2016 in Timisoara?

Iubitorii fotbalului asteapta cu mare interes ziua de duminica 10 iulie 2016, deoarece atunci pe Stade de France din Paris, Portugalia si Franta vor disputa ultimul meci de la Euro 2016, in speta marea finala a turneului.

Am dorit sa luam pulsul pariorilor inaintea unui astfel de meci si am mers astazi prin cateva agentii de pariuri stradale pentru a afla ce vor juca la pariuri timisorenii. Chiar daca Franta este tara gazda iar la casele de pariuri este considerata usor favorita, cei mai multi pariori intervievati tind sa mearga pe mana Portugaliei.

Pe ce pariază Timisorenii?

VEZI AICI CELE MAI BUNE CASE DE PARIURI SPORTIVE ONLINE

Ce spun Expertii?

Daca tot veni vorba de comunitatea pariorilor din România, PariuriX, i-am contactat si pe expertii acestui site pentru a solicita o parere avizata, iar raspunsul primit a fost urmatorul:

"Vom asista la un meci echilibrat. Nu credem ca se mai poate repeta scorul din finala de acum patru ani. Franta si Portugalia sunt echipe de nivel apropiat. Daca gazdele au ca atu forta grupului, la portughezi evolueaza un jucator care poate decide de unul singur aceasta finala. Recomandarea noastra pentru acest meci este x pauza. Cele doua echipe au jucat in total 12 meciuri la Euro 2016 si in 8 dintre ele la pauza scorul a fost egal. Fiind vorba de o finala nu credem ca cele doua formatii isi vor asuma foarte multe riscuri. X la pauza este un pronostic de incercat in conditiile date." Laur R. expert PariuriX.com

Vestea bună vine din partea celei mai mari comunități de pariori, care susține că pentru finală echipele vor avea cote mărite, dar pe lângă această promoție vor fi multe alte oferte și bonusuri disponibile, inclusiv un pariu live gratuit de 50 ron. Urmariti PariuriX.com pentru detalii

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu