Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

Cinci masini parcate pe Calea Grivitei din Capitala au fost distruse de un sofer baut

masini distruse
Cinci autoturisme parcate au fost distruse, luni noapte, pe Cale Grivitei din Capitala, dupa ce un sofer baut a pierdut controlul volanului, doua persoane fiind transportate la spital cu rani usoare, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.
Accidentul a fost anuntat luni noapte, la ora 00.30, pe Calea Grivitei din sectorul 1 al Capitalei, informeaza oficiali din cadrul Brigazii Rutiere. Potrivit acestora, "o masina care venea pe Calea Grivitei a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in cinci autoturisme parcate".
In urma impactului, doua persoane care se aflau in autoturismul care a pierdut directia au fost ranite usor si au fost transportate la spital.
Conducatorul respectivei masini, un barbat, a fost testat de agentii de la rutiera, fiind descoperita o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau a fost deschis dosar de cercetare penala pentru fapte de distrugere, vatamare corporala si conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice, mai informeaza Brigada Rutiera.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu