Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 30    0

Iohannis i-a primit la Cotroceni pe judecatorii Curtii Constitutionale, la solicitarea lui Augustin Zegrean

iohannis juramant 1
Presedintele Klaus Iohannis i-a primit miercuri la Cotroceni pe judecatorii Curtii Constitutionale, la solicitarea presedintelui CCR Augustin Zegrean, care se afla la finalul mandatului, alaturi de alti doi judecatori.
"In cadrul discutiilor, s-a subliniat importanta asigurarii independentei justitiei constitutionale, ca una dintre principalele garantii ale statului de drept. Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat rolul CCR in promovarea cooperarii loiale dintre institutiile statului", potrivit unui comunicat de presa emis de Presedintie. De la discutii a lipsit judecatorul Daniel Morar, care este plecat din tara.
De asemenea, Administratia Prezidentiala precizeaza ca intalnirea a avut loc la solicitarea presedintelui Curtii, Augustin Zegrean, si a fost prilejuita de incheierea mandatelor a trei judecatori ai CCR, printre care chiar cel al lui Zegrean.
Mandatul acestuia expira la 10 iunie, moment in care atributiile ii vor fi preluate de Valer Dorneanu, care a fost ales marti presedinte interimar al Curtii Constitutionale.

Citeste si...

8 Iunie 2016
 1278    0
8 Iunie 2016
 1276    2
8 Iunie 2016
 1273    0
7 Iunie 2016
 1053    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu