Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 42    0

FABULOS! CSM Bucuresti a castigat in premiera Liga Campionilor la handbal feminin

csm bucuresti
CSM Bucuresti a castigat trofeul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins formatia maghiara Gyor ETO cu scorul de 29-26 (13-12, 22-22), dupa prelungiri si aruncarile de la 7 metri, in finala desfasurata duminica, in Papp Laszlo Arena din Budapesta.

CSM Bucuresti a condus formatia maghiara Gyor ETO cu scorul de 13-12, la pauza.

CSM Bucuresti a continuat jocul bun si in repriza a doua, cand s-a desprins chiar la doua goluri. Unguroaicele au revenit insa si cu 15 secunde inainte de final conduceau cu un singur gol avans. CSM Bucuresti a egalat in ultimele 3 secunde si a trimis partida in prelungiri, scor 22-22.

Gyor a fost singura formatie care a marcat in prima repriza de prelungiri si a dus scorul la 24-22. CSM Bucuresti nu s-a dat insa batuta si in repriza secunda a reusit sa egaleze, 24-24, pentru ca apoi, condusa cu un gol inainte de final, sa egaleze de la 7 metri cu cinci secunde inainte de final si sa trimita la lovituri de la 7 metri.

Portarul brazilian al CSM Bucuresti a aparat doua lovituri de la sapte metri, in timp ce bucurestencele au marcat de fiecare data si au castigat LIGA CAMPIONILOR lahandbal feminin.

Citeste si...

9 Mai 2016
 1060    0
6 Mai 2016
 1205    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu