Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

Mandat de arestare preventiva emis la Timisoara pentru un barbat dat in urmarire internationala

arest la domiciliu
Curtea de Apel Timisoara a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele cetateanului roman dat in urmarire internationala de catre autoritatile slovene, banuit de infractiuni contra patrimoniului. 
Barbatul de 35 de ani a fost depistat de politistii Serviciului de Investigatii Timis in municipiul Timisoara, acesta fiind banuit de comiterea mai multor fapte de furt pe raza judetului, prejudiciul cauzat fiind estimat la 120.000 de euro. 
"In urma verificarilor efectuate in baza de date, politistii au constatat ca barbatul era dat in urmarire internationala, pe numele lui fiind emis mandat european de arestare de catre autoritatile din Slovenia, pentru infractiuni contra patrimoniului", arata IPJ Timis, intr-un comunicat de presa remis, joi, AGERPRES. 
Din cercetari a reiesit ca, in cursul anului 2015, el ar fi patruns prin efractie in cinci locuinte si in sase societati comerciale de unde ar fi sustras mai multe bunuri, aparatura electronica, alimente, bauturi alcoolice, tigari, cosmetice si produse de curatenie, pe care le-ar fi valorificat. 
Totodata, acesta ar fi sustras patru autovehicule pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor iar, ulterior, pe doua dintre acestea le-ar fi incendiat. 
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a barbatului.AGERPRES

Citeste si...

29 Aprilie 2016
 1301    0
29 Aprilie 2016
 1128    0
28 Aprilie 2016
 1087    0
28 Aprilie 2016
 1240    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu