Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

TRAGEDIE in Italia! O familie din Timisoara a sfarsit intr-un cumplit accident - VIDEO

Marius si Irina Marinela Ficut
Veste groaznica din Italia unde doi timisoreni, sot si sotie, au pierit intr-un grav accident de circulatie petrecut in apropiere de Verona, noteaza pagina de Facebook Orasul Timisoara.

Marius si Irina Marinela Ficut se aflau intr-un Fiat Panda, care a fost izbit violent de un camion. Nu se stie din ce motiv, masina timisorenilor a ajuns pe contrasens. Potrivit TgVerona Telenuovo, cel mai probabil, accidentul s-a petrecut fie din pricina unui moment de neatentie al soferului, fie pentru ca acesta a adormit la volan.
Intr-o curba, deloc periculoasa, s-a produs nenorocirea la 6 si jumatate dimineata. Masina a fost zdrobita de parapetele de protectie al soselei.
Potrivit posturilor de televiziune din  zona Veronei, pompierii s-au chinuit aproape 5 ore sa recupereze trupul barbatului dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.
Cei doi soti aveau 30, respectiv 31 de ani si asteptau un copil. Femeia era insarcinata in 4 luni, scrie opiniatimisoarei.ro.
Pe grupul muncitorilor romani din Italia curg mesaje sfasietoare de condoleante.
Ieri 04.04.2016 Marius si Irina Ficut au pierdut viata intr-un accident rutier in provincia di Verona„, sta scris sub fotografia celor doi postata pe grupul de Facebook.
Cei doi soti erau stabiliti de mai multa vreme in peninsula, in apropiere de Verona, iar Irina  Marinela era absolventa a liceului Loga din Timisoara.

Galerie Video

Citeste si...

6 Aprilie 2016
 1273    0
5 Aprilie 2016
 1391    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu