Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

CIRCUL CONTINUA! Arena Nationala NU a primit avizul ISU si RAMANE INCHISA!

arena nationala2
Chiar daca Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei anunta redeschiderea arenei, stadionul nu se poate deschide deocamdata din cauza faptului ca ISU nu a eliberat inca autorizatia de securitate la incendiu
Din informatiile obtinute de ProSport, Dinamo a incercat sa obtina aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Nationala. Conducerea lui Dinamo a purtat discutii cu sefii firmei UTI, care administreaza Arena Nationala. Conform informatiilor primite de la acestia, stadionul nu se poate deschide deocamdata din cauza faptului ca ISU nu a eliberat inca autorizatia de securitate la incendiu. In plus, sustin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primariei nu a aprobat inca preturile pentru chiria stadionului. Sedintele Consiliului General au loc la finalul fiecarei luni.
"Astazi, primarul Capitalei a depus documentatia la ISU pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastra. E o chestiune de zile pana sa ne dea aprobarea, moment in care Arena Nationala poate fi deschisa. Nu pot sa va spun daca se va juca fotbal pe stadion in week-end-ul care vine", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei.
Intrebat daca pretul chiriei a fost stabilit, oficialul Pimariei a raspuns: "In urmatoarele doua sedinte se va discuta si acest lucru. Pretul provizoriu este deja stabilit, deci asta nu impiedica redeschiderea stadionului".
Dinamo - Pandurii, meci din etapa a treia a play-off-ului, este programat sa se dispute duminica, 20 martie, ora 20:30.

Citeste si...

14 Martie 2016
 1197    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu