Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Iubita lui Remus Cernea candideaza la Primarie

iubita ceernea
Iubitei deputatului Remus Cernea i-a placut sarutul din Parlament si vrea sa intre in politica. Aceasta va candida ca independent la Primaria Sectorului 1. Ioana Staniloiu spune ca a luat decizia dupa ce a asistat la cateva sedinte de plen ale Camerei Deputatilor si ca a fost revoltata de nivelul discutiilor. 
"Pentru inceput ma gandesc sa candidez la primaria, banuiesc, Sectorului 1. Nu am hotarat exact. Ca independent", a spus Ioana.
Intrebata cu ce se ocupa, Ioana Staniloiu a raspuns ca are "foarte multe activitati, foarte multe pasiuni", precizand ca a terminat Conservatorul, joaca sah, si momentan este studenta. Iubita lui Remus Cernea are 27 de ani.
Cei doi au facut senzatie pe holurile Parlamentului la inceputul saptamanii cand s-au sarutat prelung in vazul jurnalistilor. 
Deputatul Remus Cernea a declarat, joi, ca redepune Legea parteneriatului civil la Senat, el fiind insotit de iubita sa, Ioana Staniloiu, care intentioneaza sa intre in politica si sa candideze la Primaria Sectorului 1.

Citeste si...

3 Martie 2016
 1128    0
3 Martie 2016
 1212    0
3 Martie 2016
 1393    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu