Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 41    0

Cand va fi functionala Unitatea pentru Arsi de la Spitalul Floreasca

spital de arsi
Clinica pentru Arsi de la Spitalul Floreasca din Bucuresti va putea primi pacienti in mai putin de doua luni, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, doctorul Ioan Lascar, seful Sectiei de Chirurgie Plastica a spitalului.
"Clinica va putea primi pacienti in mai putin de doua luni. Acum suntem in etapa in care urmeaza sa instruim personalul adecvat, fiind o structura sanitara noua in Romania, noi nu aveam aceasta calificare. Ca sa putem abilita personalul sa capete competente si abilitatile necesare pentru lucrul cu blonavii grav arsi, care este o munca foarte complexa, evident ca trebuie instruiti acolo unde exista aceasta expertiza. In ideea ca in urmatorii patru-cinci ani vom reorganiza asistenta de ingrijire a bolnavilor grav arsi din Romania, unitatea noastra va capata atribute de unitate pilot si vom putea instrui personalul din tara la noi aici, la urgenta", a explicat Lascar pentru MEDIAFAX.
El a spus ca aceasta instruire se face din fondurile Ministerului Sanatatii: "Am stabilit o intelegere cu colegii din Franta prin intermediul Ambasadei Franceze pentru pregatirea personalului. Ministerul Sanatatii finanteaza deplasarea, diurna si cazarea cadrelor medicale".

Citeste si...

1 Februarie 2016
 1187    0
1 Februarie 2016
 1365    0
31 Ianuarie 2016
 1354    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu