Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 37    0

Greseala pe care o fac toate gospodinele cand fierb fasole

fasole fiarta
Amanda Rose, un psiholog si cercetator din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumata, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietatile sale.
Leguminoaselefasolea, soia, nautul, lintea, arahidele sunt bogate in minerale, insa, potrivit dr. Rose, organismul nostru asimileaza aproximativ jumatate din cantitatea nutrientilor, scrie observator.tv.
Iata cum trebuie preparata fasolea:
- Combinati apa clocotita cu apa filtrata si turnati peste fasole pana acoperiti complet boabele. Faceti asta cu o zi inainte de a gati propriu-zis fasolea si puneti vasul intr-un loc cald.
- Pastrati apa fierbinte intr-un termos si pe masura ce boabele absorb apa, completati din nou pana sunt acoperite complet.

Citeste si...

20 Ianuarie 2016
 1380    0
19 Ianuarie 2016
 1493    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu