Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 61    0

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Australian Open. Vezi cand se poate intalni cu Sarapova sau Serena Williams

simona halep china
Vineri dimineata (la pranz in Australia) a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de competitie pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Intrecerea debuteaza luni, 18 ianuarie, cu meciurile din partea superioara a tablourilor. Halep, plasata in partea cea mai de jos, va intra in turneu in cursul zilei de marti. 
Cap de serie numarul doi, Simona Halep va debuta in competitie contra unei jucatoare venita din calificari, iar in turul secund daca trece de aceasta o va infrunta pe castigatoarea dintre Alize Cornet (Franta) si Bojana Jovanovski (Serbia). Halep ar putea juca in turul trei contra Lesiei Tsurenko (Ucraina), iar in optimi ar putea da peste Ana Ivanovic (Serbia) sau Madison Keys (SUA). Daca va ajunge pentru al treilea an consecutiv in sferturi, Halep are mari sanse sa o infrunte acolo pe Venus Williams, in timp ce semifinala ideala de pe partea de tablou a Simonei ar scoate-o in cale pe Garbine Muguruza (Spania). Cu Serena Williams sau Maria Sharapova s-ar putea intalni doar in finala. Sferturile de finala virtuale arata in felul urmator: Serena - Sharapova, Radwanska-Kvitova, Muguruza-Kerber si Halep - Venus. Serena Williams va deschide drumul spre al 7-lea sau titlu de la Australian Open contra italiencei Camila Giorgi, in timp ce Maria Sharapova o are drept adversara in primul tur pe japoneza Nao Hibino (58 WTA).

Citeste si...

14 Ianuarie 2016
 1283    0
14 Ianuarie 2016
 1119    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu