Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 9 ore
 39    0

Bataie intre interlopi la un semafor din Timisoara

Taberele de interlopi își dispută supremația asupra unui oraș pe unde apucă, chiar și la semafor. Așa au procedat și cațiva dintre “băieții periculoși” din Timișoara, care și-au împărțit pumni și picioare fără să le pese că blochează tot traficul în zonă, scrie site-ul exclusivtm.ro.

Din spusele martorilor, bătaia nu a ținut mai mult decat un “roșu” de semafor, dar a fost de ajuns pentru ca Tarzan Fluierătoru’, unul dintre interlopi, să se aleagă cu fața șifonată la propriu.

Tarzan, membru în gașca lui Udrea, cel care se spune că stăpanește oraşul, a luat bătaie de la Ciprian Dăscălescu, pe care îl amenințase în urmă cu ceva timp cu o bată de baseball, ca să nu depună mărturie în procesul șefului său. Firul întamplării este refăcut chiar de Dăscălescu.

 “Ne-am întalnit la semafor. Fluierătoru s-a dat jos din maşină. M-am dat şi eu jos că nu eram să stau să mă prindă blocat. A venit spre mine. A vrut să dea cu pumnul. Eu m-am ferit şi m-a apărat. A picat peste maşină. Strigau unii să vină şi Calafeteanu. Nu puteam sta să iau bătaie”, a declarat Dascălu pentru Pressalert. Nimeni nu a deopus o plangere penală, dar localnicii spun că va urma o ”replică” mult mai sangeroasă a acestui scandal.

Citeste si...

7 Octombrie 2013
 1502    0
7 Octombrie 2013
 1561    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu