Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 54 minute
 14    0

Europa sub teroare! Alerta cu bomba intr-un avion de la Varsovia catre Egipt. Aeronava a aterizat de urgenta in Bulgaria

avion acrobatie
Un avion care efectua o cursa charter cu turisti de la Varsovia la statiunea egipteana Hurghada a aterizat joi dimineata de urgenta pe aeroportul din orasul bulgar Burgas, la Marea Neagra, dupa ce un pasager a afirmat ca la bord se afla o bomba, relateaza site-ul Novinite.com.
Aeronava, un Airbus A320, este operata de o companie aeriana poloneza, potrivit postului bTV, care nu precizeaza numele acesteia.
In urma amenintarii cu bomba, echipajul a solicitat aterizarea de urgenta.
Pasagerii au fost evacuati, condusi departe de avion si le erau verificate identitatile.
Avionul era inspectat.
Aeroportul din Burgas a fost scena unui atac terorist in iulie 2012, cand un atacator sinucigas s-a detonat la bordul unui autobuz in care se aflau turisti isreaelieni. Soferul bulgar si cinci turisti israelieni au fost ucisi in acest atac.
Moscova a anuntat ca o explozie a unui dispozitiv exploziv improvizat a provocat prabusirea avionului rusesc apartinand companiei Kogalimavia in Peninsula Sinai, in Egipt, pe 31 octombrie. Toate cele 224 de persoane de la bordul Airbusului A321 rusesc au murit.

Citeste si...

18 Noiembrie 2015
 1301    0
18 Noiembrie 2015
 1255    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu