Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

"S-a uitat la noi si a tras fara sa ezite". Sora unui medic roman, impuscata in cap de un terorist

atac
Printre victimele atentatelor teroriste din Paris se afla si sora unui medic romancare este stabilit in Franta. Femeia a fost impuscata in cap, dar a supravietuit si este in acest moment internata in spital.

Patru romance au scapat ca prin minune cu viata din atacurile teroriste din Paris. Femeile se aflau intr-o masina, pe Bulevardul Republicii din centrul orasului, cand au fost atacate de un barbat de culoare. Acesta s-a uitat la ele si, fara sa ezite, a deschis focul asupra masinii, potrivit libertatea.ro.
Una dintre femei, sora unui medic, a fost lovita in cap de schijele unui glont tras in parbriz. Femeia a fost transportata la spital si este in stare buna, iar in cursul acestei dimineti a fost externata.

"S-a uitat la noi si a inceput sa traga. L-am vazut. Este un soc extraordinar de mare. In ianuarie (cand a avut loc atacul de la Charlie Hebdo) era un motiv, acum si-au ales tineri care nu erau vinovati de nimic. Pentru noi e foarte greu de inteles mesajul pe care vor ei sa-l transmita", a spus medicul roman care se afla in masina la momentul atacului.

 

Citeste si...

13 Noiembrie 2015
 1307    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu