Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 32    0

Chirurgul timisorean prins in timp ce lua mita, plasat sub control judiciar

Caius Glad Streian
Magistratii de la Tribunalul Timis au decis soarta chirurgului timisorean prins in flagrant in timp ce lua mita. El a fost eliberat sub control judiciar, dupa ce initial a fost retinut pentru 24 de ore.
Caius-Glad Streian, chirurg in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, a fost prins marti in timp ce lua mita pentru a opera un pacient. La finalul audierilor, medicul a fost retinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat magistratilor de la Tribunalul Timis cu propunere de arestare preventiva. Judecatorii au decis insa sa il puna sub control judiciar pentru urmatoarele 60 de zile, iar acesta a scapat din arest, scrie tion.ro.
„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în data de 09.11.2015 inculpatul, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1000 lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală unui aparţinător al său. Ulterior, în dimineaţa zilei de 10.11.2015, inculpatul a chemat-o pe respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a aparţinătorului său este foarte gravă iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1000 lei este insuficientă, pretinzând încă 5000 lei. În data de 10.11.2015, în jurul orelor 15,00, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3000 lei, din cei 5000 lei pretinşi, acesta fiind surprins în flagrant”, transmiteau procurorii timisoreni la momentul retinerii medicului.

Citeste si...

12 Noiembrie 2015
 1652    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu