Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 45    0

Targ de terapii complementare deschis la Cluj

targ11
Un targ de terapii complementare, numit 'Sanatatea-alternative', se va deschide sambata la Cluj, in incinta cinematografului Marasti. La aceasta a doua editie a evenimentului, intentia organizatorilor este de a prezenta publicului diferite modalitati de abordare a solutiilor pentru sanatate si pe cei mai buni terapeuti din domeniu. 
Potrivit unui comunicat de presa transmis AGERPRES, evenimentul este structurat pe patru sectiuni: demonstratii terapii, discutii interactive, targul terapeutilor si doua concerte terapeutice. 
'Demonstratiile dureaza maximum 30 de minute. In acest timp fiecare terapeut isi va prezenta terapia pe care o reprezinta, cu cat mai multe aspecte practice. Vor fi 17 astfel de demonstratii. Discutiile dureaza cate o ora si jumatate, in program sunt patru, cu temele: cancerul, sanatatea femeii, relatii sanatoase si parenting sanatos. La fiecare discutie participa un moderator si 3-4 invitati, specialisti in domeniul respectiv, care vor raspunde la intrebarile publicului si ale moderatorului', a explicat Ada Azap, organizator. 
La targ, terapeutii vor participa la discutii fata in fata cu acele persoane care vor sa afle mai multe informatii despre terapiile alternative. In plus, fiecare seara a evenimentului se va termina cu un concert: sambata va fi un recital de hang si kora cu Vali Ples, iar duminica un concert de gong si boluri tibetane cu Turos Elemer. 
Terapeutii care vor fi prezenti la targ sunt specializati pe diferite tehnici, dintre care organizatorii amintesc noua medicina germanica, tehnici de eliberare emotionala, aromaterapie, vindecare reconectiva, terapie holistica sau terapie craniosacrala. AGERPRES

Citeste si...

23 Octombrie 2015
 1264    0
23 Octombrie 2015
 1159    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu