Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 21 ore
 37    0

Un LEAC FABULOS pentru toxiinfectiile alimentare

leac toxxinfectii
Coriandrul - cel mai bun remediu pentru a preveni toxiinfectiile alimentare

Uleiul de coriandru este eficient contra bacteriei campylobacter care provoaca toxiinfectii alimentare, potrivit unui studiu publicat recent in Journal Of Medical Microbiology. Carnea de pui si carnea rosie (in special carnea tocata) pot contine bacterii din clasa campylobacter, care provoaca toxiinfectii daca acea carne este coapta sau prajita in exces. Poti sa adaugi seminte pisate de coriandru (care ofera uleiul tamaduitor) pe hamburgeri sau pe preparatele din carne de pui.

Citeste si...

8 Septembrie 2015
 1552    1
7 Septembrie 2015
 9726    0
4 Septembrie 2015
 1283    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu