Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

ATAC ARMAT: Doua persoane, dintre care un politist, au murit

impuscatura2
Doua persoane, dintre care un politist, au murit si alte doua au fost ranite in statul american Louisiana, dupa ce un barbat, ruda a victimelor, i-a atacat si a fugit de la locul faptei cu masina, provocand un accident la cateva sute de metri distanta, informeaza CNN online.
Potrivit autoritatilor din Louisiana, un politist a fost impuscat mortal, miercuri, de un barbat care injunghiase trei femei. Politistul, in varsta de 52 de ani, a raspuns apelului de interventie privind incidentul dintr-o locuinta din orasul Sunset, ce apartine districtului St. Landry, situat in statul sudic Louisiana.
Seful politiei din St. Landry, Paul DiCapo, a anuntat ca una dintre cele trei femei injunghiate, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza ranilor grave, iar celelalte doua femei au fost spitalizate. Una dintre ele, sora victimei decedate, in varsta de 34 de ani, se afla intr-o stare grava.
Suspectul, in varsta de 35 de ani, a fugit de la fata locului cu masina, insa a intrat intr-un magazin la cateva sute de metri distanta, fiind retinut de autoritati si spitalizat pentru ranile minore. Cea de-a treia femeie, sotia suspectului, a fost stabilizata.

Citeste si...

26 August 2015
 1483    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu