Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

Primarul Robu cheama pensionarii si studentii la stadion, pentru a o sustine pe Poli

acs poli
Primarul Nicolae Robu cheama timisorenii la meciurile echipei-fanion a orasului, ACS Poli, care va avea primul meci dupa revenirea in Liga I, luni, cu Pandurii Targu Jiu. Edilul a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca din dorinta de a relansa spectacolul sportiv de pe Stadionul Dan Paltinisan, elevii si studentii au acces gratuit la meciuri, iar din respect pentru pensionari, biletul este la jumatate de pret. 
Pentru Robu este important ca tribunele sa fie pline, iar echipa sa joace foarte bine inca de la primele meciuri, pentru ca vrea sa vada alb-violetii in cupele europene. 
'Este extrem de important cum incepem, pentru ca am revenit in Liga I, in liga de elita a fotbalului romanesc, cu mari eforturi si cu mari ambitii, cu obiectivul de a ne situa intre primele sase echipe, astfel incat sa fim calificati intr-un play-off al competitiei si apoi, odata calificati, sa incheiem campionatul pe un loc care sa ne asigure participarea in cupele europene. Acestea ne sunt ambitiile. Din nou vom avea in Timisoara meciuri cu Steaua, Dinamo si cu reprezentantele celor mai mari municipii ale tarii (...). Ii chem pe timisoreni la meci. Biletele sunt foarte ieftine, abonamentele sunt si mai ieftine. Cel mai bine ar fi sa-si cumpere Poli-carduri. Elevii si studentii au gratuitate, iar pensionarii au reducere 50%', a afirmat Nicolae Robu. 
Pretul unui bilet la peluza este de 10 lei, in tribunele 1 si 2 costa 15 lei, la tribuna 0 este 25 de lei, iar la loja, 50 de lei. Gratuitati pentru VIP-uri nu se mai dau din 2012, primii care au scos banii din buzunar si si-au cumparat abonamente la meciurile lui ACS Poli fiind Nicolae Robu si presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin. 
'Gratuitate are doar VIP-ul care vine ca sponsor si cumpara bilete sau abonamente de 10.000 de euro. Trebuie sa sustinem echipa', a mai spus primarul. 
El a mentionat faptul ca si gratuitatea este pe baza de card, iar prezenta la meci va fi monitorizata electronic prin scanarea cardului. Daca se va constata ca un card nu este utilizat un anumit numar de meciuri, va fi invalidat, pentru ca primaria vrea prezenta suporterilor in tribune pentru sustinerea echipei.
'Suntem convinsi ca lumea este dornica sa-i revada pe Zicu, pe Cutean, pe Barbut, din noua generatie. Sunt multi jucatori in lotul nostru pe care noi mizam, eu consider ca sunt baieti exceptionali care vor face treaba buna, am incredere in ei si in antrenorul Dan Alexa', a conchis Robu. AGERPRES

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu