Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

Cantaretul banatean de muzica populara Vlada Misici, trimis in judecata

vlada misici2
Cantaretul de muzica populara Vlada Misici a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, sub acuzatia de savarsire a infractiunilor de constituire in grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, viol, proxenetism si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. 
Anchetatorii au finalizat rechizitoriul in cazul lui si al altor trei persoane din acest dosar. 
Potrivit rechizitoriului, in incinta localului care-i apartinea fostului solist, mai multe tinere se prostituau, inclusiv minore, sub amenintari. Activitatea era coordonata si supravegheata de Misici si apropiatii sai, o barmanita si iubitul acesteia. Fetele erau racolate sub pretextul angajarii ca ospatarite sau dansatoare in club, iar mai apoi erau oferite clientilor amatori de partide de amor contra cost, in hoteluri si pensiuni din Timisoara. 
Astfel, aceleasi surse juridice sustin ca in anul 2013, o fata de 15 ani a fost transformata intr-o adevarata sclava de cantaretul de muzica populara, care a violat-o in repetate randuri pentru a o aduce la supunere, iar fetele aveau obligatia sa-i determine pe clienti sa consume bauturi cat mai multe si mai scumpe la clubul lui Misici. Doar o mica parte din banii obtinuti din prostitutie le revenea tinerelor. 
Alaturi de Misici au mai fost trimisi in judecata barmanita clubului, iubitul ei si unul dintre prietenii muzicantului. 
Vlada Misici este in Arestul Politiei Timis din 25 mai, cand anchetatorii au descins la casa lui din comuna Sag, dar si la localul Club 28 pe care el il detine in zona Dambovita din Timisoara. AGERPRES

Citeste si...

17 Iunie 2015
 1286    0
16 Iunie 2015
 1232    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu