Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Kelemen Hunor: Va fi o alta motiune de cenzura in toamna

kelemen hunor
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca va fi o alta motiune de cenzura in sesiunea din toamna, exprimandu-si convingerea ca va fi una "mult mai consistenta".
Intrebat daca in viitoarea sesiune parlamentara UDMR va sustine o noua motiune de cenzura, presedintele UDMR a declarat: "Sunt convins ca urmatoarea motiune de cenzura va fi mult mai consistenta".
Intrebat daca acesta a fost motivul pentru care Uniunea nu a sustinut motiunea respinsa vineri, Hunor a raspuns afirmativ.
"Pai am spus, da. Sigur ca va fi o alta motiune de cenzura in sesiunea din toamna si sunt convins ca va fi una mai consistenta", a precizat liderul UDMR.
Kelemen Hunor a reamintit ca, la motiune de cenzura dezbatuta vineri in Parlament, fiecare parlamentar UDMR a votat "dupa convingere", existand o singura recomandare din partea conducerii partidului, aceea de a nu vota impotriva motiunii de cenzura, "ca nu suntem in guvern, suntem in opozitie".
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa ce Parlamentul a respins, vineri, motiunea de cenzura depusa de liberali, ca PNL va initia o alta motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului in toamna.

Citeste si...

12 Iunie 2015
 1245    0
12 Iunie 2015
 1427    0
12 Iunie 2015
 1193    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu