Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 30    0

INCREDIBIL! O absolventa era sa ramana fara DIPLOMA din cauza tinutei din ultima zi de scoala. La noi e si mai rau! - FOTO

absolventa0
adolescenta din SUA a fost suspendata in chiar ultima zi de scoala din cauza unei tinute pe care profesorii au considerat-o nepotrivitaEvette Reay, o tanara de 18 ani din Dayton, Idaho, a venit imbracata in ultima zi de scoala, la liceu, cu orochie absolut normala, care se termina putin deasupra genunchilor, scrie Daily Mail.

A fost totusi prea mult pentru unii dintre profesori. Tanara a fost suspendata si trimisa acasa, acuzata fiind ca a incalcat regulamentul scolii, care prevede ca rochiile trebuie sa fie pana la genunchi. Tanara a fost nevoita sa isi dea examenele de final de liceu mai tarziu cu patru luni, fiind la un pas de a ramane fara diploma de absolvire.

Incidentul a ajuns rapid pe retelele de socializare, starnind aprige controverseintre aparatorii moralitatii in scoli si oamenii mai detasati, care au considerat ca rochia tinerei nu constituia un motiv de pedeapsa.

Galerie Foto

Citeste si...

28 Mai 2015
 1263    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu