Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 4 ore
 36    0

Anchetatorii au parasit locul prabusirii avionului Germanwings, dupa ce au colectat toate dovezile

Anchetatorii au colectat toate dovezile importante de la locul prabusirii avionului Germanwings, in Alpii francezi, si au parasit zona, a declarat un oficial din cadrul Jandarmeriei franceze, citat de CNN.
Anchetatorii nu sunt asteptati sa mai revina la locul catastrofei, a precizat sambata capitanul Yves Naffrechoux, din cadrul Jandarmeriei franceze. "Toti anchetatorii politiei au parasit locul prabusirii. A mai ramas doar o companie privata de securitate care asigura paza in zona prabusirii, pentru ca nimeni sa nu mearga acolo", a adaugat el.
Compania de securitate va pazi locul tragediei pana cand toate fragmentele epavei vor fi colectate si transportate intr-un loc sigur, pentru a putea fi analizate daca va fi nevoie, a mai afirmat acesta.
Anchetatorii au gasit joi cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, care inregistreaza parametrii zborului pana in momentul prabusirii. Dupa analizarea datelor, expertii vor putea determina circumstantele prabusirii aeronavei. Prima cutie neagra - cea care contine conversatiile echipajului - a fost gasita la scurt timp dupa prabusire, iar datele pot fi recuperate si utilizate, in pofida avariilor.

Citeste si...

5 Aprilie 2015
 1484    1
3 Aprilie 2015
 1331    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu