Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Cum a fost marcata la Timisoara Ziua Internationala a Autismului

Ziua Internationala a Autismului a fost marcata la Timisoara printr-o serie de evenimente, organizate de Fundatia Pentru Voi. Astfel, joi seara, cladirea Operei a fost luminata in albastru, iar fundatia a pus la cale si un mars pentru constientizarea autismului.
Evenimentele organizate de Fundatia Pentru Voi au avut loc in cadrul evenimentului “Light it up blue”, o actiune internationala prin care, in 1 si 2 aprilie, se ilumineaza in albastru cladiri importante din intreaga lume, scrie tion.ro.
Pentru al saptelea an consecutiv, si Timisoara s-a alaturat metropolelor lumii in aceasta actiune de constientizare a autismului prin Fundatia Pentru Voi, care a organizat o serie de manifestari. A avut loc un mars albastru prin care s-a dorit atragerea atentiei asupra Zilei Internationale a Autismului, pe traseul Opera – Catedrala – Primarie – Opera. Marsul a fost condus de Fanfara Pro Amicitia, iar persoanele care au participat la aceasta actiune au fost imbracate in albastru. In aceeasi seara, au fost lansate lampioane albastre in fata Operei Romane, ca simbol al sperantei si al recunoasterii valorii persoanelor cu tulburari de spectru autist. Nu in ultimul rand, cladirea Operei Romane din Timisoara a fost iluminata in albastru.
„Pentru al saptelea an consecutiv, Fundatia Pentru Voi serbeaza la Timisoara Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.

Citeste si...

2 Aprilie 2015
 1350    0
2 Aprilie 2015
 1264    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu