Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 36    0

Primarul Robu petrece Revelionul la plaja. Vezi in ce tara il va gasi Anul Nou pe edilul sef al Timisoarei

Robu le va ura „La multi ani” timisorenilor din Dubai. Daca anul trecut si-a petrecut sarbatorile de iarna in Thailanda, anul acesta primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a ales ca destinatie Dubaiul, unde va pleca peste cateva zile si unde va sarbatori si Revelionul. O alta optiune luata in calcul a fost Republica Dominicana...
Sa se relaxeze si sa se bronzeze – acesta este planul lui Robu pentru acest final. Primarul Timisoarei va pleca peste cateva zile, in 27 decembrie, in Dubai, pentru o vacanta de o saptamana, impreuna cu sotia si cu fiica sa Andreea. Edilul spune ca ar fi preferat o alta destinatie, de exemplu Spania din nou, pentru ca a vazut deja Dubaiul, dar s-a supus doamnei Robu, care a vrut in Emiratele Arabe.
O alta optiune luata in calcul pentru vacanta de iarna, tot departe de frig, a fost Republica Dominicana, scrie tion.ro.
„Voi merge in Dubai, plec in 27. Merg cu sotia si cu Andreea, stam 7 zile. A fost alegerea sotiei mele de fapt. E impresionant Dubaiul, intr-adevar, dar eu am mai fost acolo... Mi-ar fi placut sa mergem in Spania, dar doamna a dictat de aceasta data. Am vorbit si sa mergem in Republica Dominicana, dar distanta este prea mare, ar fi fost prea obositor”, a marturisit Robu.

Citeste si...

23 Decembrie 2014
 1598    0
23 Decembrie 2014
 1397    0
22 Decembrie 2014
 2964    0
21 Decembrie 2014
 3739    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu