Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 64    0

ATENTIE! Tramvaiul 6 nu circula in weekend la Timisoara. Vezi care sunt cauzele

Linia 6 va fi suspendata din nou in acest weekend pentru ca muncitorii care lucreaza in Piata Libertatii sa poata monta pavajul, au anuntat reprezentantii RATT. Si tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe un traseu modificat.
„In zilele de sambata si duminica 6 si 7 decembrie pentru executarea lucrarilor de amenajare a Pietei Libertatii vor fi modificate traseele liniilor 5 si 6 tramvaie astfel incat acestea sa nu mai treaca prin Piata Libertatii de la ora 8. Atat sambata cat si duminica incepand cu ora 8 dimineata linia tramvaiului 6 va fi suspendata toata ziua”, au anuntat cei de la RATT.
Tot incepand cu ora 8 in zilele de sambata si duminica, tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronat pana la Gara de Nord si retur.
De luni, 8 decembrie, linia 5 va circula pe traseul cunoscut prin Piata Libertatii, iar linia 6 tramvaie va avea traseul prelungit dupa cum urmeaza: Torontal, Catedrala Mitropolitana, Piata Balcescu, Banatul, strada Stefan cel Mare, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est, UMT, Modern, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectura, Piata 700, Torontal.

Citeste si...

5 Decembrie 2014
 1310    0
5 Decembrie 2014
 1482    0
5 Decembrie 2014
 1142    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu