Reteta zilei: Piept de pui la cuptor cu mozzarella
Ingrediente:6 jumatati de piept de pui60 g mozarella150 g carnati picanti1 ceapa2 linguri pesmet aromat (cu patrunjel, parmezan)1 ceasca ulei de masline1/4 lingurita piper1 ceasca vin alb1/2 lingurita sare
Mod de preparare:Taie carnaciorii cubulete si pune-i intr-o tigaie incinsa la prajit. Intre timp, toaca ceapa si adaug-o peste carnaciori. Lasa ingredientele pe foc pana cand ceapa se inmoaie si carnaciorii devin crocanti. Taie mozarella cubulete si pune-o intr-un vas separat. Adauga peste ea amestecul de carnaciori picanti si ceapa, sarea, piperul si pesmetul condimentat. Amesteca bine totul.Incepe sa pregatesti puiul: ia fiecare jumatate de piept de pui si transeaza-l pe laterala, pana cand obtii un "portofel" larg. Adauga umplutura in "portofel" si inchide-l cu o scobitoare.Asaza bucatile de piept umplute intr-o tava. Toarna peste ele uleiul de masline, vinul si asezoneaza-le cu sare sau piper. Baga tava la cuptor, la 200 gradeCelsius, timp de 20 de minute. Pieptul de pui umplut se serveste cu garnituri delegume sau salate proaspete.
Citeste si...
Comentarii
+ Adauga Comentariu