News Flash:

ALERTA TERORISTA in Europa! Mii de jihadisti antrenati de Statul Islamic ameninta sa atace din nou

21 Februarie 2016
2450 Vizualizari | 0 Comentarii
stat islamic3
Seful Europol a avertizat ca aproximativ 5.000 de jihadistiantrenati de catre Statul Islamic se afla in Europa. Acest a afirmat ca Europa se confrunta cu cel mai ridicat nivel de alerta terorista din ultimii zece ani si a avertizat in legatura cuatentatele pe care ar putea sa le comita teroristii
"Europa se confrunta cu cel mai ridicat nivel de alerta terorista din ultimii zece ani", avertizeaza britanicul Rob Wainwright, seful politiei europene. Institutia pe care o conduce are informatii care indica faptul ca intre 3.000 si 5.000 de cetateni europeni au aderat la gruparea terorista Statul Islamic, care i-a pregatit in Orient pentru comiterea unor atentate si i-a trimis inapoi in Europa. 700 de britanici au plecat in Siria si Irak pentru a lupta alaturi de Statul Islamic, iar aproximativ jumatate dintre acestia s-au intors in Marea Britanie.
”Ne putem astepta ca Statul Islamic sau alte grupari religioase teroriste sa comita noi atentate in Europa, scopul principal fiind pierderea unui numar cat mai important de vieti omenesti in randul civililor”, a precizat Wainwright. Seful Europol sustine insa ca nu exista dovezi clare ca teroristii s-ar folosi de criza migrantilor pentru a patrunde pe teritoriul Europei.

europol jihadisti statul islamic europa confrunta atentatele orient
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006762 (s)