News Flash:

Alegeri SUA: Trump, ''lucrat" in campanie. Detalii incendiare

5 Octombrie 2016
1095 Vizualizari | 0 Comentarii
Donald Trump
Stirea din New York Times potrivit careia Donald Trump a evitat sa plateasca taxe timp de 18 ani a facut inconjurul lumii si a afectat grav imaginea candidatului la alegerile prezidentiale. Noi detalii ies acum la iveala despre modul in care presa americana a obtinut subiectul. 

Ziarista de la New York Times, Susanne Craig, cea care a primit informatia in cutia postala, a crezut initial ca este o farsa, relateaza Washington Post. In interiorul unui plic se aflau fotocopiile cu declaratiile fiscale ale lui Trump din anul 1995. Este vorba exact despre anul in care actualul candidat la presedintia SUA a declarat pierderi totale de 916 milioane de dolari, fiindu-i permis ca timp de 18 ani sa nu plateasca taxe.

Jurnalistei nu ii venea sa creada in momentul in care a vazut documentele. Dupa o perioada in care cei de la NYT au refuzat sa dezvaluie sursa, in cele din urma au admis ca informatia a fost trimisa de un anonim.

Asemanarea este izbitoare cu celebrul caz Watergate, acolo unde ancheta a pornit tot de la un informator anonim. Ulterior, odata cu trecerea anilor s-a dovedit ca turnatorul denumit ''deep throat" nu era nimeni altul decat un sef de serviciu secret.

Presa americana considera informatia din cazul taxelor lui Trump una dintre cele mai mari lovituri dupa demisia lui Nixon in urma scandalului Watergate. Stirea ar putea avea un impact decisiv asupra desemnarii viitorului presedinte al SUA. 

susanne craig farsa trump presedintia sua taxe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006296 (s)