News Flash:

Ai pofta de cumparaturi? IULIUS MALL iti ureaza „HAPPY NEW SALES” si te invita la o sesiune SHOPPING cu oferte de pana la 70%

10 Ianuarie 2017
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM

La Iulius Mall Timișoara, anul 2017 începe cu vești excelente pentru pasionații de shopping. Magazinele își așteaptă clienții cu prețuri promoționale și oferte irezistibile. Ținute în tendințe, accesorii șic, produse de înfrumusețare și multe alte propuneri atrăgătoare, însoțite de urarea „HAPPY NEW SALES”,  le stau la dispoziție timișorenilor și nu numai, la Iulius Mall.   

 

Toți cei care vor să înceapă anul 2017 cu piese noi în garderobă au la dispoziție o       multitudine de propuneri, la prețuri promoționale. Koton, Camaïeu, Kenvelo, Lee Cooper, Poema, Terranova, Escudo, Ginette și Irina Schrotter, au prețuri mai mici cu până la 70%, Louis Purple vine cu oferte mai mici cu până la 60%, în timp ce la H&M, Desigual, Motivi, Tom Tailor, U.S. Polo Assn., Nissa, Bigotti, Seroussi, Braiconf, Guara, Secuiana, Steilmann și Valerie Boutique prețurile scad până la jumătate. Cu oferte de nerefuzat vin și multe alte branduri de îmbrăcăminte prezente în Iulius Mall, spre încântarea celor dornici de o sesiune de shopping cu reducere. La Jolidon reducerile ajung până la 70%, iar la Triumph și Calzedonia prețurile scad cu până la 50%.

 

Încălțăminte de sezon, cu discounturi de până la 70%, este propunerea Bata, în timp ce Anna Cori, Tamaris și Deichmann au prețuri la jumătate.

 

Articole sportive la promoții de până la 50% se găsesc la New Balance, iar magazinele Kix și Nike au reduceri de până la 40%.

 

Și brandurile dedicate prichindeilor au pregatit oferte tentante. De exemplu,  Mr. Junior a tăiat 50% din prețuri.

 

Pe segmentul parfumurilor și al produselor cosmetice, The Body Shop, Melkior și Beauty 4 You au redus prețurile până la jumătate. Bijuteriile, accesoriile și ceasurile pot fi achiziționate, la ofertă, de la Parfois și Swarovski – până la 50%.

 

Oferte interesante sunt disponibile și în librăriile Cărturești și Nemira, care au o selecție de produse cu prețuri reduse la jumătate, la ETA2U, care reduce prețurile la anumite produse cu până la 50%, și la Optiblue, unde consultațiile sunt gratuite, iar ramele pentru ochelari  costă cu până la  50% mai puțin.

 

Lista completă a promoțiilor și ofertelor speciale „Happy New Sales” poate fi regăsită pe site-ul www.iuliusmall.com/timisoara şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/IuliusMallTM.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)