News Flash:

Adelina Pestritu, SCHIMBARE WOW! Iata noul ei look

20 Martie 2017
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina p
Adelina Pestritu si-a revenit complet dupa despartirea de la Speak si acum vrea sa isi traiasca viata din plin. Zilele trecute, fosta prezentatoare a iesit in club cu prietenii, iar aparitia ei a lasat pe toata lumea masca. 

Adelina Pestritu nu se mai opreste din pozat sexy. De cand s-a intors de la Miami este activa in fiecare zi si participa la o multime de sedinte foto. Vedeta realizeaza cate un selfie pe care il arata fanilor, pentru a-i anunta ce face in ziua respectiva. La sfarsitul acestei saptamani a iesit in club.
Fosta iubita a lui Speak a starnit reactii de uimite cu aparitia sa. Bruneta s-a pozat cu o peruca alba si machiata cu tonuri inchise, iar aparitia i-a lasat pe multi fara cuvinte.


"Ce schimbare ciudata...bineinteles e alegerea ta, viata ta etc! Doar imi dau cu parerea", "Esti o frumoasa te urmaresc las cu pas Dar ce-ti mai place sa te schimonosesti", "Foarte interesanta esti!",  "Mama cat de bine iti sta asa, cu siguranta o sa apara tot felul de comentarii aiurea, dar nu le lua in seama", i-au scris fanii.

Galerie Foto

adelina
adelina pestritu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006345 (s)