News Flash:

Aceasta este cea mai buna branza pentru pizza!

20 Decembrie 2015
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
pizza2
Un studiu publicat in Journal of Food Science arata ca pizza merge cel mai bine cu mozzarella, nu cu alte tipuri de branza sau cascaval. Potrivit celor care au realizat cercetarea, mozzarella este cea mai potrivita deoarece se topeste mai bine decat alte branzeturi si are un aspect mai frumos.

''Mozzarella este foarte elastica. Daca te uiti la ea la microscop, vei vedea ca are straturi de grasime inconjurate de proteine'', a spus profesoara Bryony James de la Universitatea Auckland din Noua Zeelanda, potrivit Fox News.

Spre deosebire de mozzarella, cascavalul Cheddar are o elasticitate mai mica, in timp ce branza Gruyere nu se coloreaza frumos atunci cand este coapta in pizza. Cercetatorii sustin ca se pot pune si alte tipuri de branza sau cascaval in pizza, insa numai in combinatie cu mozzarella.

studiu pizza mozzarella branza cascaval branzeturi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)