News Flash:

Aceasta este bomba de vitamine de care are nevoie organismul tau pentru a tine toate bolile la distanta. Vezi cum se prepara catina cu miere

22 Septembrie 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
boli
Catina este un miracol al naturii, este darul lui Dumnezeu pe pamant. Atat catina alba, cat si cea rosie cresc rezistenta organismului, echilibrand in acelasi timp toate functiile lui. Cu preparatele din catina se poate calatori fara probleme si in spatiu! Elixirurile create din catina au fost folosite si in alimentatia cosmonautilor, tocmai pentru protectia pe care o ofera impotriva radiatiilor solare.
Catina: proprietati
Catina este un arbust cu fructe miraculoase. Este unul din cei mai puternici detoxifienti naturali. Are efect de revitalizare a organismului, pe toate planurile, datorita continutului ridicat de vitamine. Fructele de catina, uleiul de catina, sucul de catina, pulberea si mugurii de catina sunt magnifici pentru sanatate, dar si pentru afaceri. Cei care cultiva catina au mult succes.
Catina faciliteaza procesul de eliminare a toxinelor si previne bolile metabolice, datorita Vitaminei C si a complexului de Vitamine B. Vitamina E este un antioxidant puternic, care previne dezvoltarea bacteriilor si a celulelor canceroase.

• Creste imunitatea
• Combate infectile bacteriene
• Regenereaza organismul si il reface dupa boala
• Ajuta la termoreglarea corpului
• Trateaza avitaminozele severe
• Combate diferite forme de anemie si astenie
• Trateaza febra si diareea
• Vindeca ciroza si ulcerul gastric
• Regleaza nivelul colesterolului
• Sustine efortul fizic si intelectual
• Sporeste performanta sportiva
• Stimuleaza creativitatea
• Reface tesuturile afectate
• Previne imbatranirea pielii
Mod de preparare:
Miere + Catina = sanatate intr-un borcan
Intr-un borcan de 800 g se pun fructe de catina pana ce vasul se umple la nivelul a doua treimi din capacitate. Apoi se adauga miere de albine pana ce se umple borcanul, apoi se lasa 7-10 zile la macerat la rece.
Gustul produsului este unul dulce acrisor, ori ce copil cu siguranta nu-i poate rezista. O lingura dimineata pe stomacul gol si cu siguranta organismul o sa iti multumeasca.
Un alt produs plin de vitamine, minerale si tot ce e mai bun pentru organism este amestecul dintre miere si sucul de catina, la care insa adaugam si putina tinctura de propolis.
Intr-un litru de suc de catina obtinut prin presare la rece se adauga 400g miere de albine si o sticluta de tinctura de propolis. Se omogenizeaza produsul si se tine la rece in frigider.
In fiecare dimineata pe stomacul gol se ia cate 50 ml pe stomacul gol. Acest produs face mult mai mult pentru sanatatea ta decat ori ce pliculet cu multivitamine si minerale pe care il poti cumpara din farmacie
Vezi ce tratamente cu catina
Catina cu miere de albine este un medicament universal, bun de avut in casa. Fructele acestei plante se mentin cel mai bine in miere, unde capata si mai multa putere de vindecare. Secretul consumului fructelor de catina consta in mestecarea semintei din fruct. Semintele sunt de fapt ingredientul magic care ataca boala si grabeste vindecarea. Se consuma numai in prima parte a zilei, pentru un somn linistit.
Mugurii de catina ajuta enorm in curele de detoxifiere a organismului. Se adauga 2 lingurite de muguri la o cana de apa clocotita. Cura consta in consumul a 2 cani de infuzie pe zi. Se pot consuma muguri de catina si pentru tratarea infertilitatii la femei si la barbati.
Mladitele de catina sunt un tratament minunat pentru bolile de maduva osoasa, pentru afectiunile ficatului si splinei si pentru ateroscleroza.
Decoctul din ramuri de catina trateaza hepatita acuta si cronica, precum si ciroza. Se prepara o licoare din decoct de ramuri de catina cu 100 ml de suc de fructe de catina. Se beau cate 2 pahare pe zi, in cure de 2 luni.
Sucul de catina este indicat in imunitate scazuta si predispozitie la boli sau infectii. Cei sensibili sunt sfatuiti sa faca o cura cu suc de catina. Se beau 3 linguri diluate in apa sau suc de mere, de 4 ori pe zi.
Siropul de catina se ia mai ales in caz de pneumonie, bronsita sau gripa. Stinge febra si grabeste vindecarea. Se iau cate 6 linguri din acest sirop pe zi, diluate in apa, pe stomacul gol.
Uleiul de catina este benefic mai ales asupra pielii. Pentru dermatoze se iau cate 30-40 de picaturi de ulei, de 2 ori pe zi, in cure de 4-6 saptamani. Impotriva razelor solare si a frigului, se amesteca 50 de picaturi de ulei de catina cu o lingura de crema sau unguent obisnuit.
Pulberea de scoarta de catina este de folos in caz de hemoragii interne. Se administreaza cate 2 lingurite de pulbere pe stomacul gol, cu apa. Cicatrizeaza rapid si fara efecte adverse.
Extractul complet de catina se recomanda la depresie si anxietate. Se prepara o licoare din 2 parti suc de catina si o parte decoct de catina. Continutul de serotonina din catina va stimula in mod pozitiv sistemul nervos, inducand o stare de bine, de calm si de optimism.
Crema din catina este buna pentru toate problemele de piele. Exista o reteta din batrani care se prepara asa: se amesteca 3 linguri de pulbere de catina (obtinuta prin macinarea fructelor uscate) cu 4 linguri de unt. Se omogenizeaza bine si se aplica direct pe piele, de cate ori este nevoie. Unsoarea se depoziteaza la rece, in recipiente bine inchise.
Atentie! Catina preparata termic isi pierde din puterea nutritiva si curativa.
Articol relatat de portalul lataifas.ro

catina miraculoase creste imunitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005522 (s)