News Flash:

ACCIDENT GRAV la Orastie! Sunt noua victime, dar starea lor este stabila

21 Octombrie 2016
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
acc orastie 1
Starea celor noua victime ale accidentului produs joi dimineata pe DN 7, pe raza municipiului Orastie, dupa tamponarea unui microbuz de calatori cu un autoturism, este stabila, ranitii fiind internati in mai multe sectii ale spitalelor din Deva, Orastie si Hunedoara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara. 
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Hunedoara, capitanul Bogdan Danaiata, in spitalul din Orastie se afla patru victime cu varste intre 27 si 37 de ani. Ranitii au fost transferati la sectia de chirurgie si sunt stabili din punct de vedere hemodinamic. 
In spitalul judetean din Deva se afla internate trei persoane, cu varstele cuprinse intre 21 si 32 de ani. O victima este internata la sectia de neurochirurgie, iar celelalte doua sunt stabile. 
La spitalul municipal din Hunedoara au ajuns doua persoane, cu varstele de 18 si 31 de ani. Pentru una dintre victime a fost necesara efectuarea unei radiografii si a unui consult neurologic si ortopedic. 
Din primele cercetari efectuate de politistii prezenti la fata locului s-a stabilit faptul ca accidentul de pe DN 7 ar fi fost produs de soferita unui autoturism care nu a acordat prioritate microbuzului de calatori. 
Pe numele femeii de 27 de ani, din comuna Beriu, a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005259 (s)