News Flash:

ACCIDENT FEROVIAR TERIBIL! Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Cel putin 2 morti si 100 de raniti - FOTO, VIDEO

9 Februarie 2016
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
tragedie feroviara
Cel putin doua persoane au murit si alte 100 au fost ranite, marti, in landul Bavaria, din sudul Germaniei, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune, ciocnindu-se fata in fata, informeaza agentia de presa germana DPA.
Unul dintre trenuri a deraiat si a intrat in coliziune cu un altul, a informat politia din Bavaria.
 
"Sunt circa 100 de raniti, zeci de persoane cu rani grave si mai multe decedate", a precizat un purtator de cuvant al politiei din Bavaria, citat de Reuters.
Potrivit BBC, numarul exact de victime nu este cunoscut deocamdata, dar un mesaj pe Twitter al politiei bavareze ( in limba germana ) anunta ca s-au inregistrat mai multe decese si aproximativ 100 de raniti.
Cele doua trenuri s-au ciocnit in apropiere de orasul Bad Aibling, la 60 de kilometri sud-est de Munchen. Initial, numarul ranitilor nu fusese stabilit de autoritati.
Incidentul a avut loc la ora locala 06.48 (07.48 - ora Romaniei). Anterior, politia estimase ca opt persoane fusesera ranite in coliziunea celor doua trenuri.
Potrivit site-ului local de stiri mangfall24.de, citat de Deutsche Welle, purtatorul de cuvant al politiei locale, Jurgen Thalmeier, a declarat ca cele doua trenuri s-au ciocnit fata in fata intre statiile dintre Holzkirchen si Rosenheim.
Cel putin 11 elicoptere si 12 ambulante au fost solicitate la fata locului.
Datorita unui festival din Bavaria din aceasta saptamana, in tren s-ar fi aflat mai putin pasageri decat in mod normal in acel interval orar. Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006904 (s)