News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT la Periam! Doi tineri au murit

30 Noiembrie 2015
1381 Vizualizari | 0 Comentarii
accident belint
Tragedie, duminica dimineata, pe drumul care leaga localitatea timiseana Periam de Satu Mare, judetul Arad. Doi adolescenti si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti grav, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei.
Potrivit politistilor, cei cinci tineri au plecat din Periam, de la discoteca, si se indreptau spre casa in localitatea aradeana Secusigiu.
La iesire din Periam soferul de 19 ani a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu autoturismul in afara partii carosabile. In urma accidentului, doi dintre pasageri, un baiat si o fata, de 19, respectiv 16 ani, au murit pe loc, scrie tion.ro.
Mai multe echipaje de politie, ambulanta, dar si pompierii de la descarcerare au fost trimisi la locul accidentului.
„La sosire echipajelor s-a găsit un autoturism răsturnat, cu cinci victime, dintre care două erau decedate. Una dintre victime era în afara autoturismului, celelalte patru fiind încarcerate. În continuare s-a acționat pentru descarcerarea victimelor și predarea acestora la echipajele de prim ajutor medical pentru a fi transportate la cea mai apropiată unitate de primire urgențe”, au transmis pompierii timiseni.
Politistii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006674 (s)