News Flash:

Accident cumplit intre Timisoara si Jimbolia

10 Iulie 2016
1832 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Accident de circulatie, vineri seara, pe drumul care leaga Timisoara de Jimbolia. Soferul unei autoutilitare a fost la un pas de moarte dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de pod, iar apoi s-a rasturnat. Barbatul a scapat ca prin minune.
Soferul, un barbat in varsta de 36 ani, circula dinspre Carpinis spre Timisoara. La un moment dat, in apropiere de Beregsau Mare, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent cu masina de un cap de pod. Impactul a fost extrem de puternic, iar autoutilitara s-a dat peste cap si s-a facut zob. Cel de la volan a reusit sa iasa pe picioarele lui din masina distrusa si, desi a suferit mai multe lovituri, a refuzat transportul la spital.
Viata insa, spun medicii, nu ii este pusa in pericol. Politistii timiseni s-au deplasat de urgenta la fata locului si au stabilit ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei soferului. Tocmai pentru asta i-au aplicat acestuia o amenda in valoare de 500 de lei pentru neatentie in conducere.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007101 (s)