News Flash:

A trait intr-o casa de 10 milioane de dolari, cu menajera si valet, iar acum a ajuns sa doarma in parc! Cum a reusit sa piarda tot in numai cativa ani

2 Iunie 2018
874 Vizualizari | 0 Comentarii
marianne Friedman Foote

Friedman-Foote, acum in varsta de 63 de ani, era candva o mostenitoare din cartierul Manhattan, nepoata unui influent producator de textile din New York. Avea o menajera, lua lectii de balet si a absolvit studiile unei prestigioase scoli gimnaziale din New York. La o luna dupa moartea mamei sale, averea familiei sale i-a alunecat printre degete.
Friedman-Foote s-a confruntat cu o depresie severa si cu o dependenta de heroina. ”Am crescut intr-o casa cu valet. Dar lucrurile rele se intampla, nu-i asa?”, a declarat Friedman-Foote intr-un interviu acordat the New York Post. In prezent, traieste impreuna cu sotul sau, Frank, in nordul Central Park. Isi tin lucrurile in pungi de gunoi si dorm pe o saltea de spuma.

Familia lui Friedman-Foote detinea un intreg etaj dintr-o cladire moderna aflata pe Park Avenue. Dupa moartea mamei sale, apartamentul a fost vandut cu 3 milioane de dolari, pe care i-a cheltuit impreuna cu sora sa, Georgia. Cele doua erau nepoatele magnatului din industria textilelor Isidor Kaplan.
In pofida averii lor, Friedman-Foote nu are amintiri placute legate de copilaria sa. Mama ei era depresiva si avea uneori atacuri de panica. Dupa moartea parintilor, a parasit casa acestora. A absolvit Boston University, a devenit asistenta si s-a casatorit cu primul sau sot.

Cuplul a avut o fiica pe nume Giselle – dar, in urma cu trei decenii, sotul ei a fost relocat in New York. S-au mutat inapoi in cartierul copilariei ei si, la scurt timp dupa, s-au despartit. Sotul ei s-a mutat in Florida si a luat-o pe Giselle cu el, iar Friedman-Foote nu si-a vazut fiica de atunci, potrivit Business Magazin.

Dupa moartea mamei sale si dupa ce si-a impartit mostenirea cu sora sa, si-a cunoscut actualul sot, pe Frank, un angajat in domeniul constructiilor. Cei doi au cheltuit banii mosteniti si au ajuns ca in cele din urma sa locuiasca impreuna cu o prietena; au fost evacuati din apartamentul ei dupa moartea acesteia.
Un avocat a preluat pro bono cazul lor si spera ca orasul le va gasi un loc in care sa traiasca; crede ca vor muri daca va trebui sa petreaca iarna in parc. Intre timp, stau la prietenii lor atunci cand ei ii primesc.

preluat de pe femina

 


friedman-foote manhattan park avenue
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006293 (s)