News Flash:

A fost chemat mai devreme la serviciu, a livrat o pizza la o biserica, dar a plecat de acolo plangand. Uite ce i-a facut preotul

8 Decembrie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
pizza

Jeff Louis este un tanar de 22 de ani care a ales sa-si castige painea singur, fara sa mai depinda de banii parintilor. El lucreaza la o pizzerie din Ohio. Intr-o zi, a avut parte de surpriza vietii lui dupa ce a onorat o comanda.

De regula, Jeff isi incepea munca in fiecare zi la ora 12, dar intr-o zi, a fost chemat la serviciu mai devreme decat de obicei.

Baiatul a primit o comanda pe care trebuia sa o livreze in apropierea unei biserici. Acolo, baiatului de 22 de ani i se pregatise o reala surpriza. Cand a ajuns la destinatie, a fost rugat sa intre si sa-i dea personal preotului mancarea. Chiar daca i s-a parut extrem de ciudat, barbatul a acceptat. Dar ce i s-a intamplat in secundele urmatoare, l-a lasat fara cuvinte.

„Mi s-a intamplat un lucru minunat. Oamenii din biserica au venit toti la mine si mi-au dat bacsis peste 700 de dolari”, a povestit Jeff cu lacrimi in ochi.

Fiind miscat de ce i s-a intamplat, Jeff a ales sa impartaseasca experienta sa. Povestea lui a reusit sa ajunga la inima a mii de oameni.

„Cel mai uimitor lucru s-a intamplat astazi…”, a inceput baiatul sa povesteasca.

Ceea ce putini stiu despre Jeff este ca el a fost dependent de droguri, iar acum se afla intr-un proces de recuperare. El le multumeste celor care l-au ajutat si il sprijina si acum sa inceapa o viata noua. „Trec printr-o perioada grea in ultima vreme, incercand sa-mi fac un rost in viata. Sunt uimit sa vad ca oameni care nu ma cunosc au vrut sa ma ajute cu orice pret!”, a incheiat Jeff. sursa: abcnews.go.com

DISTRIBUITIFacebook Twitter  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012988 (s)